28 Şubat 2014 Cuma

Deniz Seki'nin büyük sırrı

verdiği kilolarla formuna kavuşan Deniz Seki, nasıl zayıfladığını ilk kez anlattı. Önümüzdeki ay yeni albümüyle fırtınalar estirecek Deniz Seki, yeni görüntüsüyle de büyük beğeni topluyor.

Deniz Seki'nin önümüzdeki ay piyasaya çıkaracağı yeni albümü öncesi 2 ayda 19 kilo vererek zayıflayıp form tutması hem sanat camiasında hem de sosyal medyada merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı nasıl zayıfladığının sırrını ilk kez anlattı.

İki ay gibi bir sürede birçok kadının ideal ölçüsü olan 38 bedene düşen Deniz Seki "Her gün bir saat yaşam koçum eşliğinde yürüyüş yaptım. Ayrıca diyetisyenim Bahar Aktan'ın hazırladığı beslenme programından da hiç çıkmadım" diyor.

Türk Pop müziğinin şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de öne çıkan ismi Deniz Seki içinöncelikle günlük performans gücünü azaltmayacak ve sağlığını koruyacak bir beslenme programı oluşturuldu. Tercih edilen tüm besinler bu prensip ile diyete yerleştirildi. Deniz Seki, yaklaşık 2 aylık bir süreçte, yaptığı diyete ek olarak hergün düzenli yürüyüş-egzersiz aktivitelerini aksatmadı.

Güzel şarkıcı katı bir diyet uygulamadığını; tek tip besin odaklı olmayan, sık ve fazla sayıda öğünden oluşan bir programa tabi olduğunu özellikle belirtiyor: "Her ana öğünüm mutlaka belirli miktar protein ve sebzeden oluşuyor. Haftanın bir günü ise sebze ve meyve ile uyguladığım bir detoks programı uyguluyorum. Detoks yiyecek-içeceklerim hafta hafta değişiklik gösteriyor" diyen ünlü sanatçı; bazı firmaların kendi üzerinden reklam yaparak zayıflama ürünleri çıkarmasından da son derece rahatsız. Tamamen doğal yollardan oluşan bir diyet programı ve spor eşliğinde 19 kilo veren Deniz Seki, "Bu sahtekârlığı yapanlar hakkında avukatım gerekli yasal takibi başlattı" diyor.

kaynak: www.caferuj.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder