10 Nisan 2014 Perşembe

üzerimizde kara bulutlar mı var? :(

son zamanlarda o kadar çok sıkıntı yaşıyoruz ki anlatamam. 1,5 ay önce emir koltugun kenarından yürürken yüz üstü düştü, yeni çıkan dişleri çok keskin olduğu için dudağı patlamış. nasıl kanıyor anlatamam önce dudağımı burnumu kanıyor önce anlayamadım yüzü kan içindeyi yüzünü biraz silince anladımki dudağıymış, hastaneye götürdük kafasının filmini falan çektiler çok şükür birşey çıkmadı birazcık dişi eğrildi:(
tam iyileşti dedik grip oldu, sonra rota virüsü.. ohh çok şükür o da geçti dedik,
sabah uyandı her sabah olduğu gibi emiri yatak odasına elbise dolabının önüne oturtum ben de yanında hazırlanana kadar ayna karşısında kendi kendine oynuyordu.
 elbise dolabının geçen hafta rayı bozulmuştu bizde fırsat bulup yaptıramadık. nasıl oldu anlayamadım ama bir anda dolabın kapağına işaret parmağı sıkıştı ama kıyamet koptu ağla ağla sabahın körü apartmanı ayağa kaldırdı kucağıma aldım ne göreyim..
elleri kan içinde... :( tırnağının dibinden eti kopmuş ne yapacağımı bilemedim evin içinde deli gibi bi oyana bu bu yana koşup duruyorum.. eşim benden daha fazla panik oldu :( bi evde iki evhamlı olmuyor birimizn biraz daha soğuk kanlı olması gerekiyordu. hemen mutfaktan peçete aldım kanayan yere bastırdım. bu fasılda hemen giyindim. çocuk hastanesine götürdük. doktor parmağı kırılmış olabilir deyinca dünyam yıkıldı desem yeridir. hemen filmini çektiler.  çok şükür ki kırılmamış. pansuman yaptılar eve getirdik ama ömrümden 10 yıl gitti diyebilirim..
tamam her çocuk düşe kalka büyüyor ama son zamanlarda herşeyin üst üste gelmesi beni çok yıprattı. gitsin de bir daha gelmesin böyle günler.. şuan çalışıyorum ama aklım evde :( keşke hep yanında olabilsem ama malesef :( akşam 2 saat sabah 2 saat zaman geçirme fırsatımız oluyor. neyseki haftasonu çalışmıyorum. amaannnn biraz dertlendim bende:( bize dua edin lütfen karabulutlar gitsin üstümüzden..
              sevgiyle kalınn

10 yorum:

  1. geçmiş olsun canım..
    Allah kalıcı birşey vermesin bunlarla savmış olun inşallah

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun :( hakikaten üstüste yaşamışsınız, bu son olsun inşallah

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun:((kıyamam daha bebek:(( bazen aksilikler üstüste gelir, bir de ben nazara çok inanırım, gelen giden konu komşunun nazarı değmiş olabilir, nazar negatif göz enerjisi haset insanlardan yayılıyor kesinlikle inanıyorum ısınmadığınız insanlara pek göstermeyin bebeği uyuyor vs. deyin geçiştirin:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. nazardan bende çok korkuyorum biraz hareketli bir bebek çokta söyleniyor bazen bizde çok dile getiriyoruz. sürekli dua okuyorum allah esirgesin tüm çocukları. bazen dediğin gibi göstermek istemedğim anlar oluyor ama ayıp olur diye yapamıyorum :)

      Sil
  4. Geçmişler olsun. İnsanın başına birşey gelmeye görsün, sanki sözleşmiş gibi hepsi ard arda diziliveriyor. Ben nazara, kem göze çok inanırım. Yaşadığınız en kötü şeyler bunlar olsun, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım teşekkür ederim aksilikler hep üstüste geliyor malesef :(

      Sil
  5. ayy canım benim çok geçmiş olsun ama oluyor malesef nerden ne yapıyorlar anlamıyo insan genelde de böyle üstüste gelir herşey tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil