15 Ağustos 2014 Cuma

tavuk sote

haftanın son mesai gününden herkese merhabaa :)
haftasonu geliyor diye seviniyorum ama yarın bir sürü iş beni bekliyor önce temizlik sonra alışverişe gideceğiz kayınvalidemle.. düğünümüz yaklaşıyor oğluşumla bana ciciler alacağız :)
geçen hafta sonu pratik birşeyler yapayım dedim aklıma tavuk sote geldi hem emirde tavuk çok seviyor hemde çabuk pişiyor.

malzemeler :
2 adet tavuk göğsü
1 adet kırmızı biber
1 adet soğan
1 tutam tuz
1 tutam kekik
1 tutam kırmızı biber
hazırlanışı : tavukları küçük küçük doğradım çok az tavaya zeytinyağı ilave edip biraz pişmesini bekledim, daha sonra doğramış olduğum kırmızı biber, soğan ve baharatları ilave edip pişmesi için tavanın ağzını kapatım. 10-15 dk sonra soğan ve biberde pişmişti.
yaklaşık 30-35 dk da hazırlayabileceğiniz kolay bir yemek..








3 yorum:

  1. Çok lezzetli görünüyor, ellerine saglık...

    YanıtlaSil
  2. tavukları küçük küçük doğradım çok az tavaya zeytinyağı ilave edip biraz pişmesini bekledim, daha sonra doğramış olduğum kırmızı biber, soğan ve baharatları ilave edip pişmesi için tavanın ağzını kapatım. 10-15 dk sonra soğan ve biberde pişmişti. pakistani suits wholesale with price , pakistani suits in wholesale price , lawn suits wholesale , original pakistani dresses wholesale , pakistani suits wholesale supplier with best price range , wholesale lawn suits printed with prices , stitching factory , stitched lawn suits , Pakistani lawn salwar kameez , pakistani lawn suits wholesale , lawn suits wholesale

    YanıtlaSil