27 Kasım 2014 Perşembe

İncir reçeli 2

incir reçelinin birincisinde ağlamaktan bir hal olmuştum çok etkilendiğim güzel romantik bir filmdi..
2.side güzeldi ama devamı olarak ilk filme göre çok etkilenmedim.. sanki incir reçelinin devamı değilde ayrı bir film gibi düşünerek izledim o yüzden çok beğendim..
eğer izlemediyseniz çok büyük beklenti içereinde olmayın..

Metin, sevdiği kadını, Duygu'yu kaybettikten sonra uzun süreli bir yas dönemine girer. İncir Reçeli filmini çekmiştir ama hayata karşı hiçbir arzusu kalmamıştır. Barda akşamları programa çıkan ve kendi şarkılarını söyleyen Metin'in yolu beklenmedik bir anda Gizem'le kesişir. Çaldığı barda barmen olarak işe başlayan Gizem, Metin'in duvarlarını aşabilecek midir? İkisi de geçmişinde benzer şeyler yaşamış bu iki insan arasında yeni bir hikaye mümkğn müdür? 2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüştü. Filmin başrolünde yine müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu yer alırken, kadroda kendisine bu sefer Şafak Pekdemir eşlik ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini yine Aytaç Ağırlar'ın üstlendiği filmin yapımcısı ise BKM.
www.beyazperde.com






5 yorum:

  1. ben de merak ediyorum, ama 2.sinin çekilmesi anlamsız geldi bana, kız ölmüştü çünkü, keşke başka isimle çekselerdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım bende zaten film ile ilgili yorumumda bahsettiğim gibi devamı değilde ayrı bir film gibi düşündüm :) tavsiye ederim ama ..

      Sil
  2. 1 izlemiş ve çok beğenmiştim. Bunu henüz izlemedim ama listemde yerini aldı. :))

    YanıtlaSil
  3. Metin, sevdiği kadını, Duygu'yu kaybettikten sonra uzun süreli bir yas dönemine girer. İncir Reçeli filmini çekmiştir ama hayata karşı hiçbir arzusu kalmamıştır. Barda akşamları programa çıkan ve kendi şarkılarını söyleyen Metin'in yolu beklenmedik bir anda Gizem'le kesişir. Çaldığı barda barmen olarak işe başlayan Gizem, shawls online , pashmina shawls online , silk shawls online , shawls online , black shawl , white shawl , shawl , silver shawl , gold shawl , navy shawl Metin'in duvarlarını aşabilecek midir? İkisi de geçmişinde benzer şeyler yaşamış bu iki insan arasında yeni bir hikaye mümkğn müdür? 2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüştü. Filmin başrolünde yine müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu yer alırken, kadroda kendisine bu sefer Şafak Pekdemir eşlik ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini yine Aytaç Ağırlar'ın üstlendiği filmin yapımcısı ise BKM.

    YanıtlaSil