15 Eylül 2014 Pazartesi

kına gecesi detayları

herkese bol kazançlı stresi olmayan güzel bir hafta diliyorum :)
1 eylülde eşimin  kardeşinin kına gecesi vardı çok güzel geçti biraz yoruldum ama tatlı yorguluktu :)  öğlene kadar şirketteydim öğleden sonra kuaföre geçtim kınamız 8 de başladı eve gece 1 de döndük o kadar yoruldum ki taş gibi uyumuştum :)
gelelim elbiseme:) çok abartılı birşey almak istemedim daha doğrusu düğüne sakladım kendimi..
avmlere gitmedim gazimuhtardaki Quelle mağazasından kayınvalidemin elbisesini alırken kendime de birşeyler bakınırken buldum askıda pek güzel durmuyordu ama yinede denemek istedim, giyince çok beğendim tek kötü yanı çok simliydi her tarafım sim içinde kaldı:) 160 tl elbisenin fiyatı ama indirimle 70 tl ye aldım..
ayakkabımı ise flo da bir alana bir bedava kampanyası vardı 2 tane ayakkabı beğendim ama ayağımı çok sıktığı için vazgeçtim tam kapıdan çıkarken eşim gel aşağı autlete bir bakalım dedi yoruldum yaa diye sitem ederek bakındım amaaa iyiki bakmışım şahane bir ayakkabı buldum ve sadece 1 tane 38 numara kalmıştıı hemen alıdm :) hemde çok uygun sadecee 40 tl :)
kuaför olarak sarıgüllük tarafında  AYVAZ MÜSLÜM kuaföre gittik.. kayınvalidemle benim kuaförüm.. çok ilgili ve özenerek yapıyorlar saçı ve makyajı tavsiye ederim:)
ilk defa kendi resmimi sizlerle paylaşacağım içinde biraz heyecan yaptım :)







emir paşama ise şalvarlı bu takımı aldık.. ilk defa düğüne gürültülü bir ortama girdiği için ağlama krizleri geçirdi ve anneannesi ile eve dönmek zorunda kaldı..

12 yorum:

  1. Çok hoş olmuşsunuz..Allah tamamına erdirsin:)O bilezikli resimleri azcık kesin valll:a))) Göze gelirsiniz..Heleki şu zamanda..emir de çok tatlı almış maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım, çok haklısın kessem iyi olurdu ama unuttum, allah herkese daha çok versin ne diyelim :)

      Sil
  2. Emir'in kıyafetini sevsinleer :)
    Askıda güzel olmayan kıyafetler bazen üstte çok güzel duruyor.Kesinlikle denenmeli bence. :)
    Bu arada saçların da çok hoş olmuşş :)

    YanıtlaSil
  3. çok ama çok hoş olmuşsun kıyafet süper ben de böyle bir kıyafet seçerdim :) saçlarına da bayıldım o altınları düğün dışında zaten takamıyoruz :) morlu mutfak haklı göze gelirsin :) hepinize sonsuz mutluluklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim canim:)

      Sil
  4. oyyy her bır detay sahane ama o emır pasam en sahane

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşsunuz :) evlenen çiftede mutluluklar Bu arada bloğunu takipteyim kendi sayfamda blog yazarlarına özel bir hediye veriyorum. Blog tasarımı , header şablon kişiye özel tasarlıyorum. Katılmak istersen
    http://www.ssdesignbutik.com/2014/09/blog-tasarimi-hediye.html
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. paşam çok yakışıklı yanlız :) sizde çok güzel omuşsunuz maşallah :)

    YanıtlaSil